Vil du lege med os?

Spigo er altid på udkig efter verdens bedste spil- og webudviklere, der vil være med til at skabe store forskelle i et firma i rivende udvikling.

Spiludvikling er sjovt. Du får lov til at skabe en hel miniverden, som spilleren kan agere i, og som reagerer på spillerens handlinger. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og mange af de bedste spil er netop skabt af folk med en livlig fantasi.

Globetrotter
Globetrotter - fra skitse til færdig spil
Jungle
Jungle
Las Vegas
Las Vegas

Hos Spigo er der ikke langt fra idé til handling. Spil som Globetrotter og Jungle blev udtænkt af et par unge gutter ved køkkenbordet i en århusiansk lejlighed i foråret 2006. Tankerne blev til blyanttegninger, som dernæst via tegneprogrammet Photoshop blev lavet til den flotte grafik, du kender fra spillet i dag.

Hvad laver Spigo?

Vi laver også spil til iPhone/iPad og Android. Har du lavet et spil til iPhone/iPad eller Android, kan det også være, vi gerne vil købe det.

I dag laver vi spil til web, iPhone/iPad og Android, men vil gerne lave spil til alle platforme, der har et publikum for casual spil. Vi elsker at prøve nye teknologier af og forny os. Det betoner samtidig vigtigheden af, at folk, der arbejder hos os, kan klare sig i et dynamisk miljø, hvor man løbende må tilegne sig nye færdigheder. Når vi laver spil, leger vi lige nu med både Java, Unity, Objective C / Cocoa Touch, OpenGL, Box2D, Html5, PlayN og vores inhouse Java framework Libzard.
Har du lavet et spil til iPhone/iPad eller Android, kan det også være, vi gerne vil købe det.

Spigo har et af de hyggeligste communities på nettet. Det skyldes naturligvis alle vores dejlige brugere, men også de rammer, som vores dygtige .NET team stiller til rådighed for dem. De sørger med stor nidkærhed for, at Spigo altid har de fedeste funktioner og samtidig modstår tidens tand, så siden altid virker frisk og moderne. Vi er allerede nu i gang med den næste gennemgribende ændring, der atter vil bringe Spigos hjemmeside på forkant med udviklingen, design- såvel som funktionsmæssigt!

Vi vil have dig i vores team

Sidder du derude og nørkler med spil eller hjemmesider i fritiden eller professionelt, og er du god til det, så kunne det være, du skulle snakke med os. Vi forestiller os, at du har en baggrund som datalog, datamatiker, software ingeniør eller lignende. Skriv en mail til COO Hubert eller direktør Kasper og fortæl os om dig selv.

Det er vigtigt, at du brænder for de ting, du laver og har ambitioner om at være en del af et vinderhold. Vi har altid været et lille sammentømret team, og det vil vi gerne fortsætte med. Derfor betyder det meget, at hver enkelt af vores brikker kan gøre en stor forskel på spillebrættet.